aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Όποιος φύγει, πήρε παραπάνω λάφυρα»

Φανιέρος: «Όποιος φύγει, πήρε παραπάνω λάφυρα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το τηλεοπτικό κεφάλαιο για τον Ερμή είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και το μέλλον της. Πάνω σε αυτό άλλωστε «χτίζεται» και το μπάτζετ της κάθε χρονιάς. Είναι γνωστό ότι οι «φτεροπόδαροι» δεν διαθέτουν μεγάλη μάζα φιλάθλων και πως τα χρήματα από τα τηλεοπτικά είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο.

Μετά την απόφαση από την ΚΟΠ να μην προχωρήσει σε ανανεώσεις για το 2019-22 (βλέπε ΚΟΠ TV), ο Ερμής μπορεί να διαπραγματευτεί για το τηλεοπτικό του μέλλον. Στόχος του είναι να πάρει την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία, αλλά και να πορευτεί μαζί με άλλες ομάδες ώστε να ισχυροποιήσουν τη θέση τους και να διαπραγματευτούν έχοντας μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Λούκας Φανιέρος ανέφερε: «Αν δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας η Cyta, έχουμε κι εμείς μυαλό και μπορούμε να κάνουμε το δικό μας κομμάτι. Μπορούμε να πάμε μόνοι μας. Αν θέλουν να φύγουν να πάνε στο καλό. Ο καθένας να φύγει να πάει στο καλό. Όποιος φύγει σημαίνει ότι πήρε παραπάνω λάφυρα και δεν θα κρατήσει τον λόγο του».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Αραδίππου συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Κορμπεράν να ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ