aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος... on fire: «Προειδοποιώ όλους τους μπούκκηδες»

Φανιέρος… on fire: «Προειδοποιώ όλους τους μπούκκηδες»

Mετά το τέλος της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ μίλησε στα ΜΜΕ ο Λούκας Φανιέρος. Ο πρόεδρος του Ερμή ήταν και πάλι χείμαρρος, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Οι δηλώσεις του: «Εγώ είμαι Κύπριος, δεν είμαι Αλβανός. Για ορισμένους που λένε αυτά τα πράματα, νομίζω ότι είναι μεγάλες κουβέντες που είπαν σήμερα. Διαφωνώ. Δεν είναι σωστά τα μέτρα της ΟΥΕΦΑ, δεν είναι καλά μπασμένοι να ξέρουν τι σημαίνει, επειδή όπως κατάλαβα θα βγάζουν ενόχους δίχως να είναι ακριβώς ένοχοι.

Θα γίνουν πολλά πράματα σε αυτά τα μέτρα. Έκανα παράκκληση στον κύριο Λευκαρίτη να είναι έξω από το στοίχημα η ομάδα μου. Δεν μας βγάζουν όμως έξω από το στοίχημα. Εγώ όμως θα βρω άλλους τρόπους και προειδοποιώ όλους τους μπούκκηδες να μην βάζουν τον Ερμή πάνω στο στοίχημα γιατί δεν τον θέλουμε πάνω στο στοίχημα.

Όπου υπάρχει πρόβλημα οικονομικό, υπάρχει πρόβλημα να βγαίνουν εύκολα λεφτά. Η Κύπρος δεν είναι καλά στην οικονομία. Αυτό το “φρούτο” είναι το στοίχημα που βγήκε πάνω, που μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει εύκολα λεφτά για κέρδος, γι’ αυτό υπάρχει και διαφθορά. Υπάρχουν πιο καλά μέτρα.

Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον έτσι απλά. Τώρα αν έρθουν δύο ποδοσφαιριστές που είναι διεφθαρμένοι και μπουν μέσα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ και δεν ξέρει κανένας τίποτε ή στην ομάδα του Ερμή πάει διαβάθμιση ο ΑΠΟΕΛ; Σοβαρομιλούμε; Θα γίνουν αυτά τα πράματα. Υπάρχουν κι εσκεμμένα πράματα. Δεν είναι μόνο από τον πρόεδρο και τους παράγοντες που στήνεται ένα παιχνίδι.

Μπορεί να είναι από ποδοσφαιριστές. Πού ξέρουμε εμείς ποιος είναι ο Γάλλος, ο Πορτογάλος, ποιος είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής που είναι μέσα στην ομάδα μας; Πού ξέρω εγώ; Διαφωνώ με τα μέτρα και μπορεί να μην πάω και στη συνεδρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ