aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Ο Ερμής θα δείξει ότι είναι αθώος»

Φανιέρος: «Ο Ερμής θα δείξει ότι είναι αθώος»

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ερμής μετά την ποινή που δέχθηκε για αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Αυτό που προκαλεί ανησυχία στους «φτεροπόδαρους» τη δεδομένη στιγμή είναι το οικονομικό. Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό για τα δεδομένα τους.

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, σε δηλώσεις του χθες ήταν αρκετά έντονος και καυστικός: «Νομίζω ότι ο αθλητικός δικαστής τις έχει γραμμένες μπροστά του τις αποφάσεις, είναι ταρίφα, δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Μας φοβίζουν να βάλουμε παίκτες. Εδώ στην Κύπρο δεν δέχονται λάθη από κανέναν. Θα το αφήσω ακόμα μια εβδομάδα και θα δω πως θα υποστηρίξω την ομάδα μου. Η ποινή δεν αλλάζει με τίποτα, απλά να μην συνεχιστούν αυτά τα πράγματα».

Για το πως σκέφτεται να αντιδράσει, ο Λούκας Φανιέρος είπε: «Ο Ερμής θα δείξει ότι είναι αθώος. Είναι μια ομάδα που καθιερώθηκε στην πρώτη κατηγορία και αυτό δεν το χωνεύουν κάποιοι. Υπάρχουν και οι μικρές ομάδες. Νομίζουν κάποιοι ότι αν φύγουν οι μικροί, θα μπορέσουν να παίξουν πρωτάθλημα. Αυτά τα μέτρα τα έβαλε ο πρόεδρος της ΚΟΠ και δεν καταδικάζονται μεγάλες ομάδες, μόνο οι μικρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ