aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Κάνω έκκληση, βγάλτε με από το στοίχημα να ισιώσει το ποδόσφαιρο!»

Φανιέρος: «Κάνω έκκληση, βγάλτε με από το στοίχημα να ισιώσει το ποδόσφαιρο!»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Ερμή μιλώντας σήμερα το απόγευμα στον Super SportFM.

Αρχικά αποκάλυψε πως στην ομάδα θα επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε πρώτος σκόρερ (ρωτήθηκε για τον Ταγκμπατζούμι και είπε «δεν ξέρω είχε και άλλους, κάνετε υπομονή) και στη συνέχεια μίλησε για τους φακέλους που αφορούν στην ομάδα.

Ήρθαν τρεις φάκελοι με τον Άρη και ένας με τη Δόξα. «Τους είπα βγάλτε με από το στοίχημα να ισιώσει το ποδόσφαιρο. Ήρθαμε δεύτεροι στο δεύτερο γκρουπ και χάσαμε 30.000 ευρώ. Θα βάλω δικηγόρο και θα βγω από το στοίχημα. Τα παιχνίδια του Ερμή θα είναι επικίνδυνα. Κάνω έκκληση να μας βγάλουν από το στοίχημα».

Και συνέχισε: «Έστειλα 4 επιστολές στην ΚΟΠ και δεν απάντησε κανένας. Αύριο θα στείλω άλλη. Συμφέρει τους να κατηγορούν τον Λούκα Φανιέρο. Δεν έχω ανάγκη να παίζω στοιχήματα εγώ. Στοιχήματα παίζουν εκείνοι που δεν κρατούν. Εγώ είμαι καλά, όχι τέλεια, ούτε χάλια, αλλά καλά. Θέλουν να ρίχνουν λάσπη του κόσμου μες τα μάτια. Δεν έχει εταιρεία στοιχημάτων που είναι χασιμιά.

Όταν θα παίζω με τον ΑΠΟΕΛ, να πάει κάποιος να παίξει στοίχημα και να κόψουν την χορηγία στο ΑΠΟΕΛ. Χάσαμε 30 χιλιάδες από αυτή την ιστορία. Τι να κάνω δηλαδή να προστατευτώ, έγινε να έρθει και ανάποδο αποτέλεσμα από την ομάδα που ήταν φαβορί. Μόλις μπει ο Ερμής στην Εκτελεστική Επιτροπή θα γίνουν πολλά πράγματα. Θα έρθουν τα ανάποδα των ανάποδων.

Δεν γίνεται να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, η Ανόρθωση είχε δύο φακέλους ο ΑΠΟΕΛ είχε ένα. Σε αυτά τα θέματα θα δουλεύουμε διαφορετικά. Μην μου λέτε για φακέλους, 30 χιλιάδες για τον Ερμή είναι πολλά λεφτά. Ο προϋπολογισμός μας είναι γύρω στις 600 χιλιάδες».

Για το τι προτίθενται να κάνουν στον Ερμή: «Του χρόνου να μην είναι η ομάδα πάνω στο στοίχημα, δεν θα δεχτώ να είμαι πάνω στο στοίχημα, θα βάλω δικηγόρο να μας βγάλει από το στοίχημα. Θέλω να φύγω από το στοίχημα, τι να κάνω; Δεν είναι θέμα των λεφτών που αποκοπήκαν, αλλά αυτό ίσως γίνει για τα επόμενα χρόνια συνέχεια. Μας παίρνουν τηλέφωνο και μας ρωτούν τι θα γίνει στα ματς μας. Σε έτσι σημείο φτάσαμε.

Για το αν θα τεθεί θέμα στη Γενική Συνέλευση; «Μα αν το πω ποιος θα το ακούσει; Θα κάνω πράξεις εγώ, αρκετά από λόγια. Δεν θέλω να έχω σχέση με κανένα σωματείο. Θα κάνω τα παράπονα μου μόνο. Έστειλα επιστολή ήδη στην ΚΟΠ για να μας βγάλουν από το στοίχημα. Δεν υπάρχει εταιρία στοιχηματική ανά τον κόσμο που είναι χαμένη. Μέχρι και οι διαιτητές μας διαφημίζουν στοιχηματικές εταιρίες».

Καταλήγοντας, ο Φανιέρος, τόνισε: «Δεν τα ρίχνω όλα στον Κουτσοκούμνη. Κάποιοι μισθοφόροι που πιάνουν 15.000 βγάζουν φακέλους για τις ομάδας. Είναι κύκλωμα, είναι Τρίγωνο των Βερμούδων. Είναι όλα μονόπλευρα, για τα συμφέροντα. Σύρνουν πατατούες της Αστυνομίας για να τους βορούν πουπίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ