aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Για όλα φταίω εγώ, θα το χωνέψει και ο Κούμας»

Φανιέρος: «Για όλα φταίω εγώ, θα το χωνέψει και ο Κούμας»

Είπε πολλά όπως άλλωστε συνηθίζει ο πρόεδρος του Ερμή σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0). Ο Λουκάς Φανιέρος αναφέρθηκε στην εισήγηση του για αύξηση των ομάδων αλλά και στην δύσκολη θέση που βρίσκονται οι «φτεροπόδαροι».

Αναλυτικά: «Πριν ξεκινήσει η χρονιά, είπαν να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν θα γίνει η δουλειά, θα γίνει. Θα γίνει κίνηση για αύξηση των ομάδων. Αν είναι υπέρ μας πλειοψηφία θα περάσει. Σε κάποια φάση 3-4 ομάδες θα κάνουμε το αίτημα μας. Αν το κάνεις στο τέλος της περιόδου, δεν θα έχει χαμένους. Στο τέλος παίρνεις την απόφαση και ξεκινάς  με τη νέα χρονιά. Πρέπει να αποφασίσουμε από τώρα και να το αλλάξουμε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Και με 16 ομάδες θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες μεγάλες ομάδες υπέρ μας, όμως είναι αρνητικός ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Απλά, δεν συμφωνεί να γίνει τώρα η αλλαγή. Θέλει να γίνει του χρόνου. Θα του πάρουμε τις απόψεις μας όταν έχουμε πλειοψηφία θα περάσει. Δεν μπορείς να κατηγορείς τον Κούμα. Θα το χωνέψει κι αυτός, αν είμαστε πλειοψηφία θα περάσει. Θα περιμένουμε ακόμα 1-2 παιχνίδια και θα το κάνουμε. Καλύτερα να το κάνεις στο τέλος παρά στην αρχή. Θα περιμένουμε 2-3 ματς και θα κάνουμε την εισήγηση μας».

Για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ερμής: «Ο Ερμής είναι τελευταίος αλλά είναι φαβορί μαζί με κάποιον άλλο για να πέσει. Οι μικρές ομάδες παίρνουν βαθμούς από μεγάλες ομάδες. Εμείς ατυχήσαμε στο παιχνίδι με την Ομόνοια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεχθήκαμε γκολ. Για όλα φταίω εγώ, πρώτα ο αρχηγός και μετά οι υπόλοιποι όλοι. Θα το παλέψω όσο μπορώ, έκανα κακές επιλογές. Η αποτυχία μας είναι ότι χάσαμε πολλά λεφτά στη φετινή σεζόν. Εμένα δεν μπορεί να με κρίνει κανένας, εγώ θα κρίνω τον εαυτό μου για όσα έκανα στον Ερμή. Έκανα σοβαρά λάθη και δεν τα περίμενα. Όταν είσαι λίγο συγχυσμένος κάνεις και λάθη. Άφησα την ομάδα στο έλεος του Θεού λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων, κάποιες δουλειές που είχα. Πολλές ομάδες πάνε δεύτερη κατηγορία δεν έγινε κάτι. Όταν λείπει το αφεντικό χορεύουν τα ποντίκια, έτσι είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ