aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος για φακέλους και άτυπη συνέλευση με 7-8 σωματεία

Φανιέρος για φακέλους και άτυπη συνέλευση με 7-8 σωματεία

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Στο πρώτο ημίχρονο να ήμουν στο γήπεδο και το έβλεπα από την τηλεόραση και δεν μου άρεσε τίποτα. Μετά πήγα γήπεδο, ο προπονητής άλλαξε κάποια πράγματα και πήραμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να παρεμβαίνω. Δεν θα αφήσω έτσι τα πράγματα».

Για τα παράπονα διάφορων ομάδων για την Ομοσπονδία: «Έχω και εγώ πολλά παράπονα από την Oμοσπονδία ,αλλά τον καιρό που στηρίζαμε αυτή την κατάσταση ήταν καλά, δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας από την στιγμή που πιστέψαμε και ψηφίζαμε τον κ. Κουτσοκούμνη».

Πού εστιάζονται τα παράπονά σας για τον κ. Κουτσοκούμνη; «Δεν κυλά το πράγμα στο ποδόσφαιρο. Έτσι είναι η κατάσταση. Κάθε εβδομάδα έχουμε προβλήματα. Καταγγέλλονται διαιτητές και παίζουν στην επόμενη αγωνιστική και άλλα πολλά. Δεν ξέρω πού θα μας βγάλει αυτή η κατάσταση. Έχει πολλά να κάνει και εκτός από την ΚΟΠ και είμαστε λίγο παραμελημένοι. Δεν υπάρχει κινητικότητα, δεν υπάρχουν χορηγοί, δεν υπάρχει τίποτα. Πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά το ποδόσφαιρο, είναι μεγάλη δύναμη το ποδόσφαιρο».

«Εμείς θέλουμε άτυπη συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη με 7-8 σωματεία για να δείξουμε και εμείς ποιοι είμαστε. Όταν δεν εισακουστούν τα πράγματα που θέλουμε θα υπάρξει κάτι πιο έντονο. Ήρθαν 20 σελίδες για τον φάκελο και βγαίνει το πόρισμα. Στο πόρισμα γράφει ότι μπήκαν νεαροί ποδοσφαιριστές στην 11άδα και όταν κάποιοι είδαν μικρούς στοιχημάτισαν. Λέει επίσης ότι στο δεύτερο γκολ της Δόξας ο τερματοφύλακας μας δεν έκανε καλή απόκρουση και ήταν ύποπτο. Λένε γιατί χρησιμοποίησα τον τρίτο τερματοφύλακα… Εγώ δυο τερματοφύλακες έχω. Αν δεν βάλω Κύπριους πληρώνω πρόστιμο, αν βάλω Κύπριους έρχεται φάκελος. Είδαν το παιχνίδι στο You Tube και έβγαλαν συμπέρασμα. Δεν είδαν ότι ο Ερμής είχε και δοκάρι να ισοφαρίσει και έβγαλε και ο τερματοφύλακας της Δόξας την μπάλα από τα δίκτυα».

**«Δεν κατάλαβαν ακόμα όταν θέλουν το διαίρει και βασίλευε μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Είμαστε 8 σωματεία και μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα στην ΚΟΠ».

**«Εγώ είπα τότε να μπουν ποινές όταν είναι ένοχο σωματείο. Όχι να παίζουν άλλοι για να τιμωρείσαι εσύ… Aυτό δεν θα περάσει. Είπαν ότι θα γίνει επιτροπή τριών ατόμων για να βλέπουν τα παιχνίδια και να ελέγχουν. Δεν λειτούργησε ούτε επιτροπή, ούτε τίποτα. Επειδή πολλά λέμε και δεν κάνουμε θα δουλεύουμε μόνο με υπογραφές από δω και πέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ