aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Εύκολος για μας ο Απόλλωνας, οπαδοί του έδειχναν τα αχαμνά τους»

Φανιέρος: «Εύκολος για μας ο Απόλλωνας, οπαδοί του έδειχναν τα αχαμνά τους»

Καυστικός και ντόμπρος ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα με 3-2 και μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, ήταν ξεκάθαρο πως τα είχε με μερίδα κόσμου της Λεμεσιανής ομάδας.

«Είναι εύκολος για εμάς ο Απόλλωνας, το ήξερα πως θα κερδίζαμε. Είναι μία ομάδα που πάντα τη νικάμε. Αυτό το έθιμο θα κρατήσει για πολύ καιρό, επειδή υπάρχει ασέβεια από πλευράς μερίδας κάποιων άμυαλων στην κερκίδα. Δεν θα κατηγορήσω τον Απόλλωνα για μερικούς άμυαλους που δείχνουν τα παυτά τους, ενώ υπάρχουν και γυναικόπεδα στο γήπεδο. Πρέπει να βάλει τέλος η ΚΟΠ σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν χωράνε στα γήπεδα», είπε και συνέχισε:

«Αφιερώνω τη νίκη στον πατέρα και τη μητέρα μου. Οι παίκτες μου υποσχέθηκαν πως θα νικήσουν για μένα. Περάσαμε άσχημα δύο εβδομάδες, υπήρχαν επιπτώσεις στους παίκτες για την ήττα από την Καρμιώτισσα και τους φέρθηκα άσχημα, αλλά μετά από αυτή τη νίκη φαίνεται πως μπήκε μέσα στο DNA τους το πνεύμα του νικητή και ομάδας που πρέπει να είναι στα ψηλά. Πρέπει να διατηρηθεί αυτό. Πιστεύει στην ομάδα αυτή ο προπονητής μας και θα μπούμε στην ομάδα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ