aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Δεν θα πέσει ο Ερμής. Πάνε αθώοι φυλακή, αλλά…»

Φανιέρος: «Δεν θα πέσει ο Ερμής. Πάνε αθώοι φυλακή, αλλά…»

Πεπεισμένος ότι ο Ερμής δεν θα υποβιβαστεί δήλωσε ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» Λούκας Φανιέρος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, τις διαφωνίες του με τον τεχνικό του Ερμή για το σύστημα, παραδέχθηκε ότι κάποτε συμβουλεύει για τεχνικά θέματα τον προπονητή, ενώ μίλησε και για την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφος FC.

Αναλυτικά οι δηλώσεις 

Για την ισοπαλία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε καλή εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν μου άρεσε η ομάδα. Δεν μου άρεσε το σύστημα, αλλά ο προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και έχει τον πρώτο λόγο. Του μετέφερα τη διαφωνία μου. Η ΑΕΚ μπορούσε να κερδίσει στο φινάλε με τις ευκαιρίες της αλλά είχαμε και τύχη».

Πόσο σημαντικός είναι οι βαθμός; «Είναι σημαντικός αλλά θα ήταν καλύτερα αν παίρναμε τη νίκη. Δεν κάναμε και κανένα κατόρθωμα. Πρέπει να κάνεις μια νίκη για αν αλλάξουν πράγματα. Ο Ερμής δεν θα πέσει. Αν πέσουμε είμαστε όλοι αποτυχημένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο. Ακούγονται κάποια πράγματα με αφαιρέσεις βαθμών. Για μένα δεν είναι fair play αλλά είναι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται. Πρέπει να μάθουμε να τηρούμε τους κανονισμούς εκτός και αν δεν είναι δίκαιο. Πάνε πολλοί αθώοι φυλακή. Είναι άδικο αλλά το λέει ο κανονισμός».

Για το θέμα της ένστασης της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Πάφος FC και κατά πόσο ενδιαφέρει τον Ερμή; «Είναι θέμα που ενδιαφέρει το πρωτάθλημα ολόκληρο όχι τον Ερμή. Ο Ερμής δεν θέλει τη αφαίρεση βαθών (-6) της Πάφου για να γλιτώσει, θα παλέψουμε μόνοι μας».

Για το σοβαρό λάθος του Ενγκάγκα; «Σοβαρό λάθος έκανε ο προπονητής και εγώ. Όταν παίζει για 90λεπτά και όχι για 60 λεπτά θα έρθει και η κούραση και χωρίς καθαρό μυαλό θα κάνει το λάθος. Το λάθος το δικό μου είναι γιατί είμαι πρόεδρος. Κάποτε έλεγχο και τον πάγκο (γέλια). Ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο, αλλά υπάρχουν και οι συμβουλάτορες του».

Για την βελτίωση στην απόδοση του Ερμή: «Ήμασταν και άτυχοι. Με την Ένωση πριν το πέναλτι για το οποίο μιλούν έπρεπε να καθαρίσουμε. Η Ένωση δεν μας έκανε ευκαιρία. Έπαιζε μόνο ο Ερμής. Αγχωθήκαμε, δεν κερδίσαμε αλλά δεν φοβόμαστε. Επειδή ο φίλος μου ο Τσόκκος είπε ότι θα μας νικήσει οκτώ φορές, να του πω ότι θα γίνει το αντίθετο».

Για την απόδοση του Φιρινίδης: «Ήταν στον πάγκο, βρήκε την ευκαιρία όταν τραυματίστηκε ο Αραμπατζής και μα έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι ο τερματοφύλακας στα επόμενα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα; «Τώρα έχουμε τελικό με τον Απόλλωνα, μακάρι να παιχτούν όλα σωστά στο γήπεδο. Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς».

Για την τέταρτη προσθήκη: «Θα περιμένουμε ακόμα λίγο για την τελευταία μεταγραφή και θα πάρουμε ακραίο επιθετικό που θα κάνει την διαφορά, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Για την μεταγραφή του Τάσου Λαγού; «Μίλησα προσωπικά μαζί του, είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας πέραν από το ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω κάναμε μια καλή μεταγραφή που θα μας βοηθήσει και του χρόνου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ