aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Δεν έχουμε σωτηρία»

Φανιέρος: «Δεν έχουμε σωτηρία»

Αρκετά απογοητευμένος με την τροπή που έχει πάρει το όλο θέμα με τους ύποπτους-στημένους αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος. Μετά το ξέσπασμα του στον Active (107.4 & 102.5), όπου είπε πολλά και ενδιαφέροντα, ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» παρουσιάζεται ακόμη πιο προβληματισμένος με την όλη κατάσταση.

«Δεν έχουμε σωτηρία, δεν ασχολούμαι. Πρέπει να προβληματιστούμε όλοι. Η μπάλα είναι στον πρόεδρο της ΚΟΠ. Δείχνει ενδιαφέρον αλλά θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε με δηλώσεις του στο «Goal» ο Λούκας Φανιέρος.

Η διοίκηση των Αραδιππιωτών καλείται ήδη να πληρώσει 50.000 ευρώ αφού το σωματείο παραπέμφθηκε μια φορά στον Αθλητικό Δικαστή για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και στον Ερμή ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να έρθει και δεύτερη τιμωρία για τον ίδιο λόγο, αφού το ποσό είναι τεράστιο για ένα σωματείου όπως ο Ερμής.

Απ’ εκεί και πέρα είναι και τα τηλεοπτικά δικαιώματα στη μέση. Ο Λούκας Φανιέρος αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχει συνάντηση με την Primetel για να συζητήσουν την πιθανότητα συνεργασίας της ομάδας με τη συγκεκριμένη τηλεοπτική πλατφόρμα για την τριετία 2019-2022. Με τα σημερινά δεδομένα ο Ερμής εισπράττει 450.000 ευρώ τον χρόνο, συν 50.000 ευρώ για τη διαφήμιση στη φανέλα. Συνολικά δηλαδή παίρνει 500.000 ανά έτος και στόχος είναι να μπορέσει να πάρει μια καλύτερη προσφορά, γι’ αυτό ήδη άρχισαν να γίνονται οι πρώτες επαφές.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για το αυριανό ματς με αντίπαλο τον Άρη όπου οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αξιοποιώντας την έδρα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ