aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Αποτυχία αν δεν είμαστε στην εξάδα»

Φανιέρος: «Αποτυχία αν δεν είμαστε στην εξάδα»

Η διοίκηση του Ερμή έχει θέσει ψηλά τον πήχη στην τρέχουσα σεζόν. Ακόμη κι όταν η ομάδα άρχισε με δύο ήττες (από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ), όλοι στην ομάδα πίστευαν ότι θα έρθει η στιγμή που θα πάρει τα πάνω της.

Ο Λούκας Φανιέρος, δείχνει πόσο πολύ πιστεύει για παρουσία της ομάδας του στην πρώτη εξάδα. «Αν δεν μπούμε εξάδα θα είναι αποτυχία για όλους. Τον προπονητή, τους παίκτες, αλλά και τη διοίκηση», ανέφερε σε δηλώσεις του και έστειλε σαφέστατο μήνυμα. Με τέτοια δήλωση αυξάνεται η πίεση στους ποδοσφαιριστές, όμως ο πρόεδρος πιστεύει πως, όποιοι δεν αντέχουν την πίεση δεν κάνουν για τον Ερμή.

Η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, παιχνίδι στο οποίο θα έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτρης Στυλιανού κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών. Είναι η επιβράβευσή του για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ