aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Αν ήταν πελλός ο προπονητής θα φταίξω εγώ;»

Φανιέρος: «Αν ήταν πελλός ο προπονητής θα φταίξω εγώ;»

Για τον Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στο πλαίσιο της εκπομπής «Όλα Μάλε» στο Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος.

Ο ισχυρός άνδρας των «φτεροπόδαρων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί γενικότερα στη φιλοσοφία του γύρω από το θέμα προπονητή και τις αλλαγές που έκανε στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τον είδα στη Δόξα. Είχε κάτι που μου άρεσε πάνω του. Ήταν άτυχος με τη Δόξα. Μακάρι να πάει καλά. Εξαρτάται από αυτόν αν θα βγάλει τη χρονιά. Αν εν πελλός ο προπονητής θα φταίξω εγώ; Διαφανώ να κάμνει την ομάδα. Πρέπει ο προπονητής με 3-4 άλλους για να μην είναι μια γνώμη μόνο. Ξέρεις πόσα έξοδα έχει μια ομάδα με προϋπολογισμό και πόση ζημιά παθαίνει αν δεν πάει καλά; Τα ρίσκα πρέπει να μοιράζονται. Εγώ θέλω τεχνικούς διευθυντές να έχουν λόγο, να έχω λόγο κι εγώ και να έχω και αναλυτή που να έχει λόγο. Επειδή βλέπω και ποδόσφαιρο στο εξωτερικό, όταν κάτι δεν πάει καλά στο γήπεδο ο προπονητής πρέπει να συμβουλεύεται τους βοηθούς του. Εμείς δεν έχουμε χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ