aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Φανιέρο και Παναγιώτου, σας ευχαριστώ»

«Φανιέρο και Παναγιώτου, σας ευχαριστώ»

Όπως έγινε γνωστό, ο Ερμής βγήκε κερδισμένος όσον αφορά στο… αλαλούμ με τη μετεγγραφή του Ίμπσον ντε Μέλο στην πορτογαλική Μαρίτιμο. Ο Ερμής δικαιώθηκε που υποστήριζε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός διατηρούσε συμβόλαιο και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με αποτέλεσμα η Μαρίτιμο να αναγκαστεί να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, με ανάρτησή του στον προσωπικό του μέσο δικτύωσης ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τον Λούκα Φανιέρο και τον Νίκο Παναγιώτου για την κατανόηση που επέδειξαν καθώς ήταν ένα μεγάλο βήμα για τον ίδιο η μετεγγραφή του στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην Μαρίτιμο η οποία θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που ασφαλώς ο Βραζιλιάνος άσος επιθυμεί διακαώς.

Επίσης, ο Ντε Μέλο ευχήθηκε καλή τύχη στον Ερμή για τη νέα σεζόν και λέει «μετά από πολλή κουβέντα κάναμε μια καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Είμαι ευγνώμων για την συναίνεση του προέδρου Λούκα Φανιέρου και του προπονητή Νίκου Παναγιώτου οι οποίοι κατάλαβαν ότι θέλω και πρέπει να κάνω μεγαλύτερα βήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ