aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈξαλλος ο Λούκας Φανιέρος

Έξαλλος ο Λούκας Φανιέρος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απογοητευμένος και έντονα προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, μετά και τη συντριβή από την ΑΕΚ (0-4). Δεν ήταν μόνο η έκταση του σκορ που σκόρπισε απογοήτευση, αλλά πολύ περισσότερο η αποκαρδιωτική εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο.

Οι «φτεροπόδαροι» δεν έκαναν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν το λιγότερο τραγικοί και θα μπορούσαν να δεχθούν ακόμη πιο βαριά ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Φανιέρος κατέβηκε στα αποδυτήρια και τα «έψαλε» για τα καλά στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Πλέον, είναι δεδομένο ότι θα παρθούν μέτρα από τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου ο οποίος προανήγγειλε αποχωρήσεις σε χθεσινές του τοποθετήσεις.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα που θα διευθετηθεί. Πρέπει να βελτιώσουμε το κλίμα, να γίνει πιο οικογενειακό. Φταίει και ο προπονητής (σ.σ.: Νίκος Παναγιώτου), αλλά τον στηρίζουμε. Ξέρουμε τις δυνατότητές του, απλώς δεν του βγήκε αυτό το παιχνίδι. Έκανε ένα τραγικό λάθος, δεν του βγήκε και απολογήθηκε. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα γύρω από τον προπονητή για να γίνουν αυτά που πρέπει», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτή τη σεζόν δεν είχα συμμετοχή στις μεταγραφές. Δεν μηδενίζουμε τις μετεγγραφές που έκανε ο προπονητής. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και θα πάμε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα. Θα στηρίξουμε τον προπονητή».

Οι Αραδιππιώτες έχουν πλέον μπροστά τους την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Ένα παιχνίδι που θα είναι κριτήριο για πολλούς μιας και η πίεση πλέον για το αποτέλεσμα είναι τεράστια. Ποιοι θα φύγουν από την ομάδα ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο, όμως όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ