aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕξαιρετικά κρίσιμη η έξοδος στο Τσίρειο

Εξαιρετικά κρίσιμη η έξοδος στο Τσίρειο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σαν ένα μικρό τελικό αντιμετωπίζουν στον Ερμή την έξοδο στη Λεμεσό κόντρα στον Άρη. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αραδίππου γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού βρίσκεται. Οι 10 βαθμοί και η 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, όπως είναι λογικό δεν αρέσουν σε κανέναν. Ο Μιλόγεβιτς ήρθε με στόχο να φέρει άλλο αέρα στα αποδυτήρια και στην ομάδα και να αλλάξει την ψυχολογία.

Στο παιχνίδι με την Ανόρθωση κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την ομάδα ότι δεν πήρε κέρδος ή ότι δεν το πάλεψε. Κόντρα στον Άρη είναι ένα παιχνίδι που οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να νικήσουν για πολλούς λόγους. Κυρίως για να πάρουν ανάσες βαθμολογικές, αλλά και ψυχολογικές, μιας και τα επόμενα παιχνίδια είναι εξαιρετικά δύσκολα με ΑΠΟΕΛ (δυο φορές), ΑΕΚ, Δόξα και Απόλλωνα. Το σημαντικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι επιστρέφει ο Πατσέκο, του οποίου η απουσία με την Ανόρθωση ήταν αισθητή, ειδικά από τη στιγμή που ο Γουίκς δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό του εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ