aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈβαλαν μπρος οι «φτεροπόδαροι»

Έβαλαν μπρος οι «φτεροπόδαροι»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ερμή. Στη νέα σεζόν υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από όλους στην ομάδα. Η παρουσία του Νίκου Παναγιώτου σε συνδυασμό με τις πολύ καλές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δείχνουν ότι ο Ερμής μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλή πορεία.

Πολλοί φίλοι της ομάδας ονειρεύονται τη σεζόν 2013-14, όταν ο Ερμής τερμάτισε στην πρώτη εξάδα, έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν αναμένεται να ανεβάσουν αισθητά την ποιότητα, ενώ εκκρεμούν μετεγγραφές που θα ισχυροποιήσουν την ομάδα.

Οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται στο περίμενε απαντήσεων από δύο μέσους, ενώ θα γίνει ενίσχυση και στην άμυνα. Ο Νίκος Παναγιώτου δεν πρόκειται να εξαντλήσει πάντως όλες τις κινήσεις που δικαιούται η ομάδα του για τις θέσεις των ξένων και των κοινοτικών. Θα περιμένει να δει τι κενά θα εντοπίσει μέσα από την προετοιμασία, ώστε να κινηθεί με στόχο να τα καλύψει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ