aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈτσι τον ονειρεύονται!

Έτσι τον ονειρεύονται!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αυτή ήταν η ομάδα που ονειρεύονται να βλέπουν σε κάθε παιχνίδι οι άνθρωποι του Ερμή. Παρά τις απουσίες που είχαν οι Αραδιππιώτες, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κέρδισαν πανάξια τον Απόλλωνα (3-2).

Εκείνο που ξεχώρισε ήταν η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο μισάωρο, όπου με έξυπνη τακτική οι «φτεροπόδαροι» πίεσαν τον Απόλλωνα και δεν τον άφησαν να κάνει το παιχνίδι που ήθελε. Οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου αμύνθηκαν σωστά, έδωσαν χώρους στον αντίπαλο και χτύπησαν στην αντεπίθεση με ένα τρίτο γκολ που τους χάρισε την πιο σημαντική νίκη στη φετινή σεζόν.

Ο 21χρονος Νικόλας Αλεξίου, με το τέρματα που σημείωσε έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και δικαίωσε τον προπονητή του, ο οποίος τον έριξε κατευθείαν στα βαθιά. Πλέον, αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Νίκος Παναγιώτου είναι να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του για να μην παρασυρθούν από τη σπουδαία τους επιτυχία.

Στα αρνητικά της νίκης επί του Απόλλωνα είναι ο τραυματισμός του Γκιόργκι Μαϊσουράντζε, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή και σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί. Ο Γεωργιανός μέσος ήταν ανεβασμένος σε σχέση με προηγούμενα ματς, ενώ εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και ο Πιμ Μπάουμαν, ο οποίος έτρεχε ακατάπαυστα. Η νίκη επί του Απόλλωνα δίνει άλλη δυναμική στον Ερμή, τον διατηρεί στην πρώτη εξάδα και του δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ