aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Τη σέβεται, αλλά δεν τη φοβάται

Ερμής: Τη σέβεται, αλλά δεν τη φοβάται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ερμή αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στο σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πτοούνται. Θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την αντίπαλο και, παραλλήλως, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα βρουν ώστε να πάρουν το βαθμολογικό όφελος. Ο Σατσιάς θα έχει αυξημένες επιλογές καθώς εκτός επιλογών είναι μονάχα ο Παραγκούλκοφ. Ο Σιντιμπέ επιστρέφει ενώ οι Κονέ, Κυριακίδης και Χολντ θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, προ των πυλών του Ερμή βρίσκεται ο Ζντένεκ Φόλμπρεχτ. Ο Τσέχος κεντρικός μέσος, που αγωνίστηκε για μιάμιση σεζόν στην Πάφος FC, αναχώρησε για την Πριμπράμ με την οποία μέτρησε 7 συμμετοχές, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των «φτεροπόδαρων» και να κατηφορίσει ξανά στην Κύπρο.

Ο 29χρονος Φόλμπερχτ, πριν αποκτηθεί από την Πάφος FC, προερχόταν από… φουλ σεζόν με τη Σλόβαν, κουβαλώντας παραστάσεις από την Ευρώπη καθώς αγωνίστηκε 16 ματς σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ανέφερε χθες πως η ομάδα του έχει συμφωνήσει και με πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν αποκάλυψε. Η ομάδα της Αραδίππου βρίσκεται στο ψάξιμο για περαιτέρω ενίσχυση της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ