aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣEρμής: Στο ΓΣΠ για να κάνει το «μπαμ»

Eρμής: Στο ΓΣΠ για να κάνει το «μπαμ»

Στον Ερμή, θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ και να φύγουν με το «διπλό» από το ΓΣΠ. Ο αντίπαλος παραπαίει, ωστόσο αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, στοχεύει σε επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ώστε να ανέλθει βαθμολογικά.

Με 17 βαθμούς σε 18 αγώνες, εννοείται πως δεν μπορεί να αισθάνεται καθόλου άνετα.  Ο Κύπριος προπονητής, πιστεύει στους παίκτες και φρόντισε μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα να στείλει το ακόλουθο μήνυμα: «Πιστεύω πως θα έρθει και νίκη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και τα παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια».

Εν τω μεταξύ στον Ερμή έκλεισαν τον 24χρονο Κροάτη επιθετικό Κρέσιμιρ Κοβάσεβιτς, με την ΚΟΠ να ενημερώνει χθες πως η ομάδα της Αραδίππου ζήτησε το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του. Τελευταία του ομάδα ήταν η Λοκομοτίβα Κροατίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ