aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Στη Β’ κατηγορία επτά χρόνια μετά…

Ερμής: Στη Β’ κατηγορία επτά χρόνια μετά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προψεσινή ήττα από την Ανόρθωση (2-3) ήταν η ταφόπλακα για την ομάδα του Ερμή όσον αφορά τις μηδαμινές ελπίδες που υπήρχαν για παραμονή στην κατηγορία. Πλέον, οι «φτεροπόδαροι» και μαθηματικά γνωρίζουν ότι θα αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία, επιστρέφοντας μετά από επτά χρόνια. Εξέλιξη που θα φέρει πολλές αλλαγές και νέα δεδομένα.

Το μπάτζετ θα μειωθεί αισθητά, θα αλλάξει η έδρα, θα έρθει νέος προπονητής και θα δουλέψουν οι «φτεροπόδαροι» με νεο μοντέλο, αυτό του Τεχνικού Διευθυντή. Ένα ρόλο που έχει ήδη αναλάβει ο Γιάννης Ταραλίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με την Ανόρθωση ο Ερμής μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, προηγήθηκε με το πρώτο γκολ του Ντε Μέλο και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να κάνει το 0-2 που θα άλλαζε πολλά στην αναμέτρηση.

Δεν τα κατάφερε και στο τέλος γνώρισε άλλη μία ήττα. Στα εναπομείναντα παιχνίδια είναι ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε κάποια παιδιά για να αξιολογηθούν. Σύντομα η διοίκηση θα προχωρήσει και σε νέες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ