aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ο Ρουσιάς κλέβει την παράσταση

Ερμής: Ο Ρουσιάς κλέβει την παράσταση

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το πάθος και η θέληση των ποδοσφαιριστών του Ερμή, έκριναν τελικά το ματς κόντρα στη Δόξα. Οι «φτεροπόδαροι» έδειξαν με κάθε τρόπο ότι ήθελαν το τρίποντο περισσότερο από τους αντίπαλους τους, ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση και όσο περνούσε ο χρόνος.

Το ντεμπούτο του Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο της ομάδας συνδυάστηκε με τους τρεις σημαντικότατους βαθμούς της νίκης. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε κίνηση… ματ στο 55’ του αγώνα, περνώντας στο γήπεδο ως αλλαγή τους Γκάταριτς και Ρουσιά. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε, ωστόσο ο Κύπριος επιθετικός έκλεψε την παράσταση, για μια ακόμα φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Από τα δικά του πόδια προήλθε η ασίστ στο 68’, την οποία ο Κοβάσεβιτς εκμεταλλεύτηκε ιδανικά και έφερε το ματς στα ίσα. Το… αποκορύφωμα όμως ήρθε λίγα λεπτά πριν από τη λήξη. Στο 90+3’ ο Ρουσιάς έφερε τούμπα το παιχνίδι και έδωσε βαθιά ανάσα στους «φτεροπόδαρους», σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Tο νικητήριο γκολ της Δευτέρας ήταν το έβδομο προσωπικό του 28χρονου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, σε σύνολο 23 συμμετοχών. Οδηγεί μακράν την κούρσα του πρώτου σκόρερ της ομάδας του και παράλληλα είναι και στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ