aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Με τον άνεμο του Μαρτίδη

Ερμής: Με τον άνεμο του Μαρτίδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το επιτυχημένο ντεμπούτο του Νικόλα Μαρτίδη στον πάγκο του Ερμή, με νίκη εις βάρος της Δόξας, έφερε χαμόγελα και καλύτερη ψυχολογία. Κάτι που ίσως αποδειχτεί βοηθητικό στο σημερινό (18:00) πολύ δύσκολο ματς με την Ομόνοια στο «Αμμόχωστος».

Οι μαυροκόκκινοι δεν έχουν παρά να παλέψουν με στόχο να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος, έστω και ενός βαθμού απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους. Στην προσπάθειά του ο Ερμής θα στερηθεί τον Στέλιο Δημητρίου, ο οποίος αντίκρισε την έκτη κίτρινη κάρτα του στο ματς με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και προτιμήθηκε να αγωνιστεί απέναντι στη Δόξα και να χάσει την Ομόνοια.

Είναι το δεύτερο ματς που θα χάσει στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε άλλο ένα όταν αντίκρισε την τρίτη κίτρινη κάρτα. Στις άλλες 23 αγωνιστικές ήταν βασικός και μάλιστα είναι ο ποδοσφαιριστής με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (2.006 λεπτά), δείγμα του πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ