aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Με αρχηγό τον Ταραλίδη

Ερμής: Με αρχηγό τον Ταραλίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρχίζει από σήμερα δειλά-δειλά ο προγραμματισμός του Ερμή για τη νέα σεζόν, που τον βρίσκει στη Β’ Κατηγορία. Πολύ πιθανόν εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η επιστροφή του Νίκου Παναγιώτου στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη διετία κι έτσι ο Κύπριος τεχνικός θα πιάσει και επίσημα δουλειά. Ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το ποιοι θα είναι μαζί του στο τεχνικό τιμ, όμως τώρα που ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ο Νίκος Παναγιώτου θα κάνει κάποιες επαφές με άτομα που τον ενδιαφέρουν και ανάλογα θα προκύψουν εξελίξεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γιάννης Ταραλίδης θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα γίνει τη νέα σεζόν στη Β’ κατηγορία, μιας και θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο για ένα ακόμη χρόνο. Αν και είχε ανακοινωθεί ότι θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή, εντούτοις άλλαξαν τα πράγματα και θα παραμείνει αφοσιωμένος στα καθήκοντά του εντός γηπέδου.

Παναγιώτου και Φανιέρος περιμένουν ότι ο Ελλαδίτης μέσος θα ηγηθεί των αποδυτηρίων, αλλά και αγωνιστικά με την εμπειρία και τις ικανότητές του. Όσον αφορά στο υφιστάμενο ρόστερ, στόχος είναι να μείνουν έξι-επτά παίκτες και οι υπόλοιποι να αποχωρήσουν. Κάποιοι μπορεί να δεσμεύονται και με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, όμως πρόθεση της διοίκησης είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ