aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ιδού η μετεγγραφική «βόμβα» με πλούσιες παραστάσεις!

Ερμής: Ιδού η μετεγγραφική «βόμβα» με πλούσιες παραστάσεις!

Aΐρτον Ριμπέιρο Σάντος (δεξιά στη φωτό) με σπουδαία παρουσία στις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας όπως και στις Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ, Μπενφίκα, Μποταφόγκο και Φλουμινένσε.

Αυτή είναι η μετεγγραφική… βόμβα του Ερμή Αραδίππου. Πρόκειται για 30χρονο αμυντικό μέσο με πλούσιες παραστάσεις ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε στην ώρα του, αυτήν δηλαδή που προανάγγειλε η διοίκηση.

Ανακοίνωση: «Βόμβα με λάμψη… Σάμπα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας από σήμερα του πολύπειρου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ Αΐρτον Ριμπέιρο Σάντος (21.12.1990)! Πολλές συστάσεις δεν χρειάζονται… για αυτόν τον εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή. Ένας ποδοσφαιριστής με θητεία στις μικρές Εθνικές Ομάδες της Βραζιλίας και με πλούσια αγωνιστική καριέρα έως τώρα σε Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ, Μπενφίκα, Μποταφόγκο, Φλουμινένσε! Μια μετεγγραφή που για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκε την κατάλληλη χρονική στιγμή και την “παρέμβαση” από τον πρόεδρο μας Λούκα Φανιέρο! Τα καλύτερα… έρχονται! Μόνο Ερμής!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ