aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ερμής: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Παρελθόν από τον πάγκο του Ερμή αποτελεί ο Μαρίνος Σατσιάς, μετά από τρεις μήνες συνεργασίας. Στις αρχές Νοεμβρίου είχε αναλάβει ο Κύπριος προπονητής ως αντικαταστάτης του Νίκου Ανδρονίκου. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ματς της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Έκτοτε σε σύνολο 14 αγώνων πρωταθλήματος, οι «φτεροπόδαροι» μέτρησαν έξι ήττες, εφτά ισοπαλίες και μόλις μια νίκη, κόντρα στην Καρμιώτισσα. Η τελευταία ήττα της Πέμπτης, με αντίπαλο το Παραλίμνι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Λίγες μόνο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή στην Κατηγορία, κόντρα σε μια ομάδα που ανήκει στους άμεσους ανταγωνιστές, η ομάδα της Αραδίππου εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο.

Ο Μαρίνος Σατσιάς αφήνει την ομάδα στη 12η θέση και στο -3 εντός της επικίνδυνης ζώνης. Παράλληλα, στην αραδιππιώτικη ομάδα βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του. Ο Νικόλας Μαρτίδης βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας, για να αποτελέσει τον τέταρτο φετινό προπονητή του Ερμή κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά τους Νίκο Παναγιώτου, Νίκο Ανδρονίκου και Μαρίνο Σατσιά.

Ο 39χρονος τεχνικός έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΖ (με την οποία κέρδισε την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ Κατηγορία τη σεζόν 2015-16) και του Άρη Λεμεσού. Τα δύο τελευταία σχεδόν χρόνια, μετά και τη διακοπή της συμφωνίας του με τον Άρη, ο Μαρτίδης παρέμεινε χωρίς ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ