aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Η πρώτη του Σατσιά και το πλεονέκτημα

Ερμής: Η πρώτη του Σατσιά και το πλεονέκτημα

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη με τον Μαρίνο Σατσιά στον πάγκο του πέτυχε την Παρασκευή ο Ερμής απέναντι στην Καρμιώτισσα. Σπουδαίας σημασίας νίκη, που φέρει την ομάδα της Αραδίππου στους 20 βαθμούς και σε πλεονεκτική θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Καρμιώτισσα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος αφού νίκησε και στο ματς του α’ γύρου.

Το ενδέκατο ματς του Σατσιά ως προπονητή του Ερμή ήταν και το καλό του, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη. Το περίμενε από την 7η αγωνιστική (17 Οκτωβρίου) ο Ερμής για να φθάσει σε επιτυχία, μάλιστα επί του ίδιου αντιπάλου. Την πέτυχε, λοιπόν, μετά από ακριβώς ένα γύρο.

Πρωταγωνιστής της επιτυχίας του Ερμή ήταν ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε και στα 19 παιχνίδια της ομάδας του (17 ως βασικός, 2 ως αλλαγή) και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Ο Ρουσιάς άνοιξε τον δρόμο για την επιτυχία, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Κοβάσεβιτς που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Ερμή. Σημαντική η συμβολή του Ρουσιά στην πορεία της ομάδας της Αραδίππου, με τον Σατσιά να τον εμπιστεύεται και αυτός να προσπαθεί για το καλύτερο.

Για τον Ερμή ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ εκτός έδρας και με την ΑΕΛ εντός έδρας. Η νίκη επί της Καρμιώτισσας τόνωσε το ηθικό των παικτών του Σατσιά, που θα επιδιώξουν το καλύτερο απέναντι σε δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ