aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕρμής για β’ γκρουπ, Άρης για παραμονή! (video)

Ερμής για β’ γκρουπ, Άρης για παραμονή! (video)

Ένα βροντερό «παρών» φώναξε ο Άρης, ο οποίος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ερμή με 2-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αποφασιστικό βήμα για να αποφεύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αλλά και να έχει αρκετές πιθανότητες να απομακρυνθεί κι άλλο από τη 12η Δόξα.

Αν και άρχισε δυνατά στην αναμέτρηση η ομάδα του Κάρλος Κορβεράν, οι πράσινοι ήταν αυτή που ευτύχισαν να προηγηθούν με γκολάρα του Μαραγκουδάκη στο 14’, ο οποίος μετά από κεφαλιά-ασίστ του Σκούρτη, με γυριστό σουτ στην κίνηση από το ύψος της επανορθωτικής, άνοιξε το σκορ. Το παιχνίδι «άνοιξε» στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να πηγαινοέρχονται από τη μία περιοχή στην άλλη και τον Άρη να πλησιάζει σε κάποιες περιπτώσεις το δεύτερο γκολ.

Ωστόσο, οι «φτεροπόδαροι» μη θέλοντας να πάνε στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 38’. Μετά από σέντρα ο Ντα Σίλβα διεκδίκησε την μπάλα μαζί με τον Γιαννακόπουλο, αυτή χτύπησε στον Θεοφίλου και κατέληξε στα δίκτυα του Άρη.

Παρ’ όλα αυτά, μόλις τέσσερα λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων, αφού ο Άρης πήρε εκ νέου το προβόδισμα στο 42’. Μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Σκούρτης κέρδισε τον Ντε Πίνα και έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Γιούσεφ ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Στυλιανού.

Στην επανάληψη προσπάθησε πάρα πολύ ο Ερμής να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερε και οι ερυθρόμαυροι τα έβαλαν με την ατυχία και την αστοχία τους, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Ντα Σίλβα. Έτσι, το σκορ παρέμεινε αναλλοίωτο και το 2-1 υπέρ της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη, ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα στη Λάρνακα.

Ερμής (Κάρλος Κορβεράν): Στυλιανού, Χριστοφή, Ντε Πίνα (81’ Γκραντάν), Χριστόφ, Ντε Βρίισε, Μαϊσουράντζε (50’ Μασίνουα), Αρτάβε, Μαρτίνιουκ, Κότο, Ντε Μέλο, Ντα Σίλβα.

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Σιόστεντ, Άλβαρεθ, Ράντου, Θεοφίλου, Αουρέλιο, Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (81’ Βέλνα), Αντωνίου (59’ Φράγκος), Σκούρτης (75’ Γκονσάλες).

Σκόρερ: 14’ Μαραγκουδάκης, 42’ Γιούσεφ / 38’ Ντα Σίλβα.

Κίτρινες: Ντα Σίλβα, Ντε Πίνα / Σιόστεντ, Παχίπης, Γιαννακόπουλος.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ βοηθός: Ιωάννης Λαζάρου.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ