aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Έρχονται εξελίξεις και μετεγγραφές

Ερμής: Έρχονται εξελίξεις και μετεγγραφές

ΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ

Επαφές και αποφάσεις θα προκύψουν τις επόμενες μέρες για τον Ερμή. Ο προπονητής της ομάδας της Αραδίππου, Κώστας Καϊάφας, βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και επικοινωνία με τη διοίκηση και αυτή την περίοδο γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν κάποιοι στόχοι και να ξεκαθαρίσει 100% το πλάνο με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα για ενίσχυση. Ήδη κάποιες επαφές έχουν γίνει και, όπως φαίνεται, δεν θα αργήσει η ώρα που θα προκύψουν και ανακοινώσεις.

Χρόνος υπάρχει μπόλικος ακόμη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι Αραδιππιώτες δεν θα κάνουν γρήγορες κινήσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Εκεί που θα βρουν κάτι πραγματικά καλό και θα πιστέψουν στην αξία του, θα κινηθούν αμέσως για την απόκτησή του. Κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προτάθηκαν πάντως, δεν αφήνουν αδιάφορους τους μαυροκόκκινους.

Εν τω μεταξύ, οι «φτεροπόδαροι» έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στην ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε το κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα. Το μήνυμα του συλλόγου της Αμμοχώστου αναφέρει: «Το σωματείο του Ερμή Αραδίππου συγχαίρει θερμά το σωματείο της ΑΕΚ Λάρνακος για την άξια κατάκτηση του κυπέλλου Coca Cola. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση που έκαναν την πόλη και επαρχία Λάρνακος περήφανη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ