aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Επέστρεψε ο Μαγκαφάς και αποθέωση για την προεργασία του προπονητή

Ερμής: Επέστρεψε ο Μαγκαφάς και αποθέωση για την προεργασία του προπονητή

Ο Σάββας Μαγκαφάς, επιστρέφει στον Ερμή Αραδιππου μιας και συμφωνήθηκε να είναι αναλυτής της ομάδας μας. Επίσης, με ανάρτηση στα social media ο Ερμής ενημερώνει για την πρόοδο του μετεγγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

«Για να χτισθεί μια ομάδα με ανταγωνιστικές βλέψεις χρειάζονται αμέτρητες ώρες σκληρής δουλειάς, γνώση του αντικείμενου, διασυνδέσεις και οπωσδήποτε διοικητική στήριξη. Όλα αυτά τα παραπάνω συνδυάζονται στην οικογένεια του Ερμή για τα άτομα που δουλεύουν για την ομάδα μας. Ο προπονητής μας Νίκος Παναγιώτου μετά από ατέλειωτες ώρες δουλειάς-προετοιμασίας ανυπομονεί αύριο να μπει στο γήπεδο (και αυτός) για πάρει… μπρος η μηχανή για τη νέα χρονιά…», αναφέρεται αρχικά και σημειώνεται καταληκτικά:

«Ήδη τις επόμενες ήμερες θα συμπληρωθούν οι τελευταίες “πινελιές” στο ρόστερ με τέσσερις προσθήκες από τις οποίες η μια θα είναι η αναμενομένη και προαναφερθείσα μετεγγραφική “βόμβα”!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ