aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Διευκρινίζει για τα κριτήρια και την εκκρεμότητα

Ερμής: Διευκρινίζει για τα κριτήρια και την εκκρεμότητα

Ο Ερμής διευκρίνισε μέσω ανακοίνωσης, πως η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει στον φάκελο που υποβλήθηκε για τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ είναι η οφειλή προς τον Γουίλτσον ντε Μέλο.

Ωστόσο τονίζεται πως αυτό δεν θεωρείται πως θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα της Αραδίππου και πως ο φάκελος εξετάστηκε λεπτομερώς και η διοίκηση έλαβε έγγραφο από την ΚΟΠ μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο σύλλογος πληροί τα Κριτήρια και Διατάξεις του Εθνικού Σχεδίου Κριτηρίων της UEFA.

«Μένει να διευθετηθεί η τελευταία εκκρεμότητα που έχει η ομάδα μας για το θέμα Μέλο στις 30.6.2020 (όπου έχει ήδη επέλθει συμφωνία με την Sport Recife) η οποία και ήδη έχει δρομολογηθεί από τον πρόεδρο για να διευθετηθεί και μετά και τυπικά η ομάδα μας να αδειοδοτηθεί! Ο Ερμής αφήνει πίσω του το παρελθόν και προχωρά στο μέλλον με κινήσεις αναδιοργάνωσης και αλλαγής επιπέδου σε όλους τους τομείς! Οι φίλοι και οι φίλες της ομάδας μας να μην ανησυχούν. Τα καλύτερα έρχονται!», αναφέρεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ