aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Απέλυσε για τέταρτη φορά τον Παναγιώτου ο Φανιέρος, τέλος άλλοι τρεις

Ερμής: Απέλυσε για τέταρτη φορά τον Παναγιώτου ο Φανιέρος, τέλος άλλοι τρεις

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο του Ερμή αποτελεί ο Νίκος Παναγιώτου. Η ομάδα της Αραδίππου αφού είχε απολύσει τον Κύπριο προπονητή ενώ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν σε εξέλιξη μέσω ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία λίγο αργότερα διαγράφηκε, αποφάσισε λίγο μετά τα μεσάνυκτα να εκδώσει νέο δελτίο Τύπου για να ενημερώσει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Πέρα της αποχώρησης του Νίκου Παναγιώτου, παρελθόν αποτελούν ο βοηθός προπονητής Αιμίλιος Τεκκής, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Μιχαήλ και ο τεχνικός διευθυντής Σάββας Σάββα.

Η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου μετά από πολύωρη συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής: Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Παναγιώτου, το βοηθό προπονητή Αιμίλιο Τεκκή, τον προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Μιχαήλ και τον τεχνικό διευθυντή Σάββα Σάββα. Τους ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνουν».

Λίγο αργότερα εκδόθηκε άλλη μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζονται τα εξής:

«Φίλοι και φιλές της ομάδας μας ήταν απόψε ένα πολύ δύσκολο βράδυ για όλους μας με μεγάλη στενοχώρια. Στενοχώρια για την βαριά ήττα της ομάδας μας, στενοχώρια γιατί λόγω των περιστάσεων έπρεπε να γίνουν αλλαγές και λύσεις συνεργασιών και ιδίως με κάποιους ανθρώπους που ήταν και θα είναι φίλοι μας, όπως και φίλοι της ομάδας!

Όμως το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή προχωρεί, οι φίλοι και οι φιλές της ομάδας μας να μην ανησυχούν. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για την αναδιοργάνωση και  για την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος, τόσο για την θέση του  νέου τιμ μάνατζερ, όπως και για τον νέο προπονητή με τον βοηθό του.

Εντός 48 ωρών θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Την προσωρινή ευθύνη των προπονήσεων μέχρι την έλευση του νέου προπονητή την αναλαμβάνει από αύριο ο Χριστάκης Μακρομάλλης (προπονητής της Κ19). Επίσης η ομάδα μας θα εκμεταλλευτεί την διακοπή των 15 ημερών και θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και στο μετεγγραφικό κομμάτι. Από αύριο το πρωί μας περιμένει όλους στον Ερμή σκληρή δουλειά και χωρίς χρονοτριβή».

Κι οι δύο ανακοινώσεις επειδή ήταν κακογραμμένες με τραγικά συντακτικά λάθη (αδιανόητο για ομάδα α’ κατηγορίας), έτυχαν βαρβάτης επιμέλειας, ώστε να μην… πονέσουν τα μάτια του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ