aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Ανάλογες εμφανίσεις αλλά με κέρδος

Ερμής: Ανάλογες εμφανίσεις αλλά με κέρδος

Άρεσε στον Σατσιά η εμφάνιση του Ερμή παρά την ήττα από την ΑΕΚ (1-3). Βεβαίως, ο τεχνικός της ομάδας της Αραδίππου σίγουρα θα προτιμούσε να έπαιρνε βαθμολογικό κέρδος κι ας μην είχε καλή παρουσία. Ο Ερμής παραμένει στη 12η θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να μαζέψει βαθμούς στη συνέχεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι «φτεροπόδαροι» προηγήθηκαν με το γκολ του Βαλπόρτ που σκόραρε στο ντεμπούτο του, όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από την έδρα της ΑΕΚ. Πλήρωσαν κάποια λάθη στην άμυνά τους, τα οποία ο Σατσιάς αναμένει στη συνέχεια να μην επαναληφθούν. Κυρίως ατομικά λάθη που δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει τη ζημιά.

Ο τεχνικός του Ερμή στη συνέχεια θα περιμένει ανάλογες εμφανίσεις αλλά να συνοδεύονται και με βαθμολογικό κέρδος. Την επόμενη αγωνιστική περιμένει νέο δύσκολο ματς τον Ερμή αφού θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Αραδίππου δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει παιχνίδια αλλά απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο κυνηγά το κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ