aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕρμής: Αγιασμός με την ευχή να βρει το δρόμο του

Ερμής: Αγιασμός με την ευχή να βρει το δρόμο του

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μια πιο χαλαρή ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ερμή. Αρχικά το πρωί πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός ενόψει του 2019 με την ευχή η ομάδα να μπορέσει να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει το συντομότερο στις επιτυχίες. Η προπόνηση που ακολούθησε έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με την τεχνική ηγεσία να προσπαθεί να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής και όχι μόνο.

Όσο περνούν οι μέρες οι νέοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και άπαντες αισιοδοξούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να δώσουν αυτά που μπορούν στο γήπεδο και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα βοηθώντας την να εκπληρώσει τον στόχο της παραμονής. Μετά την προπόνηση, όλη η ομάδα πήγε για καφεδάκι σε μία προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων. Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Νέα Σαλαμίνα είναι εξαιρετικά σημαντικό και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται άπαντες στην ομάδα της Αραδίππου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ