aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈρχεται Κύπρο για τις υπογραφές

Έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές

Μια ανάσα από την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου επιθετικού Σιμεόν Ραΐκοφ βρίσκεται ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιο που συμφώνησε με τους Αραδιππιώτες.

Πρόκειται για έτοιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετρά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του με την τέως ομάδα του την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, στην οποία έπαιξε σε εννέα ματς πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από το διαδίκτυο, ο Ραΐκοφ διακρίνεται για την ταχύτητα του, το δυνατό του σουτ και τις εκτελέσεις φάουλ.

Στον Ερμή, που θα είναι η πρώτη του ομάδα εκτός της χώρας του, θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο, τον Ιορδάν Χριστόφ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Σπαρτάκ Πλόβντιβ για δύο σεζόν (2007-08, 2009-10).

Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε ο Σιμεόν Ραΐκοφ θα αποτελέσει και επίσημα τη δεύτερη μετεγγραφή των μαυροκόκκινων στη χειμερινή περίοδο, αφού θυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί και ο Δημήτρης Φροξυλιάς, ο οποίος κάνει προπονήσεις εδώ και καιρό με τον Ερμή.

Απ’ εκεί και πέρα, οι προσπάθειες για περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση συνεχίζονται, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι οι παράγοντες του Ερμή περιμένουν στη «γωνιά» για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα και δημοσιεύματα τους θέλουν να μην υπολογίζονται από τις ομάδες τους ή επιθυμούν να αποχωρήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ