aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈρχεται ακραίος φορ, «παίζεται» του Ονίλο

Έρχεται ακραίος φορ, «παίζεται» του Ονίλο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλη μία κίνηση ενίσχυσης αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ερμής, ο οποίος δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να φέρει στην Κύπρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στο Κατάρ. Πρόκειται για ακραίο επιθετικό με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτό το θέμα του Ιφεάνι Ονίλο. Ο Νιγηριανός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα διαφανεί κατά πόσο είναι σοβαρό το πρόβλημά του και αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του έχει να κάνει με την πρόσφατη εγχείριση στην οποία έχει υποβληθεί, θα αποτελέσει πιθανότατα παρελθόν από τους «φτεροπόδαρους». Αν για παράδειγμα η αποθεραπεία του θα κρατήσει ένα μήνα, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση θα τον περιμένουν, διαφορετικά θα τον αποδεσμεύσουν, αφού υπάρχει και ειδικός όρος στο συμβόλαιό του.

Χθες, ο πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Φανιέρος, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις μίλησε και για το θέμα του Κεϊτά. «Ο άνθρωπος δεν θέλει να συνεχίσει. Έχει οικογενειακό πρόβλημα. Αν δεν πληρώσει κάποια ομάδα θα μείνει ένα χρόνο στον πάγκο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, όμως όπως σου συμπεριφέρονται πρέπει να είσαι καθρέφτης», ανέφερε, δείχνοντας ενοχλημένος από την στάση του περσινού του πρώτου σκόρερ.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ερμή μίλησε και για τη νέα σεζόν, θέτοντας ξανά το θέμα με το στοίχημα: «Ζήτησα να φύγει η ομάδα μου από το στοίχημα. Τους έστειλα επιστολή, όμως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Τι πρέπει να κάνουμε; Να γίνουμε ο Ερντογάν; Όλοι διασφαλίζουν τις θέσεις τους και οι πρόεδροι έχουν μεγάλο ρόλο. Δεν μπορείς να με κάνεις ένοχο από τη στιγμή που δεν είμαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ