aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπιστρέφει στον Ερμή ο Παναγιώτου!

Επιστρέφει στον Ερμή ο Παναγιώτου!

Ο Ερμής παραδίδει και πάλι τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Νίκο Παναγιώτου, τον προπονητή με τον οποίο γνώρισε τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Ο Κύπριος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους «φτεροπόδαρους» και ακολούθως υπέγραψε το συμβόλαιο που του προτάθηκε, αναλαμβάνοντας την ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Οι επιτυχίες του Νίκου Παναγιώτου με τον Ερμή στο παρελθόν, αποτέλεσαν οδηγό για την πρόσληψή του. «Ο άνθρωπος αυτός είναι μοναδικός με αρχές και τις καλύτερες προπονητικές ικανότητες που έχουμε δει ώς τώρα. Η πορεία του στον Ερμή είχε φέρει αποτελέσματα που είχαν χαροποιήσει τόσο τον πρόεδρο του σωματείου μας όσο και ποδοσφαιριστές και φιλάθλους! Υπό αυτές τις προϋποθέσεις δίνεται άλλη μια ευκαιρία σ’ έναν κύριο που πιστεύουμε αξίζει αυτή τη θέση. Καλωσορίσουμε όλοι μαζί τον νέο μας προπονητή Νίκο Παναγιώτου», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Αραδιππιωτών.

Πλέον, το άλλο φλέγον θέμα που απασχολεί τη διοίκηση είναι και η σύσταση Εταιρείας. «Υπάρχουν και επενδυτές. Ο Ερμής θα γίνει εταιρεία και θα ασχολείται και με άλλα θέματα (όπως κτηματικά) για να έχει και περισσότερα έσοδα. Τη νέα σεζόν θα είναι το ίδιο το μπάτζετ και μετά από δύο χρόνια θα ανέβει. Υπάρχουν μεγάλοι «παίκτες» που θέλουν να βάλουν λεφτά», τα λόγια του Λούκα Φανιέρου.

Σε άλλη εξέλιξη, γίνονται σκέψεις για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενώ θα ασκηθούν πιέσεις στον δήμαρχο Αραδίππου για το θέμα του γηπέδου. Στον Ερμή δεν μπορούν κάθε χρόνο να πληρώνουν ένα σεβαστό κονδύλι για να αγωνίζονται σε άλλα γήπεδα και είναι λογικό να θέλουν να έχουν μια έδρα στην Αραδίππου. Έτσι, οι αρμόδιες αρχές καλούνται να σταθούν στο πλευρό του Ερμή για να μπορέσει να βρεθεί μία λύση στο όλο θέμα που ταλαιπωρεί χρόνια τους «φτεροπόδαρους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ