aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπίσημο του Ερμή με την Cablenet

Επίσημο του Ερμή με την Cablenet

Ο Ερμής ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την τριετία 2019-2022 με την Cablenet. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί και την είσοδο της συνδρομητικής πλατφόρμας στην αγορά την τηλεοπτικών δικαιωμάτων των κυπριακών ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα ημέρα Δευτέρα 17/7 νωρίς το πρωί το σωματείο μας υπέγραψε επίσημα την συμφωνία παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων 2019-2022. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Λουκάς Φανιέρος και αντιπρόεδρος του Ερμή Ανδρέας Μιχαήλ μετέβηκαν στα γραφεία της Cablenet στην Λευκωσία και έκλεισαν την συμφωνία που είχαν προσυμφωνήσει τις προηγούμενες μέρες όπως σας είχαμε ανακοινώσει.

Η ομάδα μας πλέον έχει εξασφαλίσει ισχυρό οικονομικό πακέτο και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο ισχυρή . Με το άκουσμα της συμφωνίας υπήρξε θετική αντίδραση από πλευράς των φιλάθλων και φίλων του Ερμή οι οποίοι επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τα γραφεία μας όπου ζητούσαν επιβεβαίωση ότι όντως είχε γίνει αυτή η συμφωνία δηλώνοντας αμέσως την στήριξη τους για την Cablenet».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ