aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπιδίωξε το «μπαμ» με Πιατκόφσκι!

Επιδίωξε το «μπαμ» με Πιατκόφσκι!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν κατάφερε να κάνει το «μπαμ» ο Ερμής τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου παρότι το πάλεψε για την περίπτωση του Πιατκόφσκι από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πολωνός επιθετικός ήταν αρνητικός στο να φορέσει τη φανέλα των «φτεροπόδαρων» και προτίμησε να παραμείνει στους πρωταθλητές, κι ας μην έχει θέση στο ρόστερ.

Η διοίκηση του Ερμή έκανε ό,τι μπορούσε αλλά δεν κατέστη δυνατό να πείσει τον Πιατκόφσκι, ο οποίος βάσει εκτίμησης, θα έδινε άλλον αέρα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Αν θα γίνει κάποια κίνηση πλέον, θα αφορά άνεργο ποδοσφαιριστή. Η διορία λήγει σήμερα και αν προκύψει κάτι καλό, οι άνθρωποι του Ερμή θα το εξετάσουν. Πάντως, οι «φτεροπόδαροι» έχουν δώσει με τη μορφή δανεισμού τον Έντουαρντ Μασίνουα στην Ομόνοια Αραδίππου, ένα μόλις 48ωρο μετά που τον απέκτησαν.

Ο Ερμής ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα Ανδρέα Βασιλείου. Μια κίνηση επένδυσης από τους Αραδιππιώτες, οι οποίοι δείχνουν διάθεση και πρόθεση σταδιακά να αυξήσουν το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα τους.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα της Αραδίππου έδωσε φιλικό παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας και επικράτησε 3-0, με γκολ των Ντα Σίλβα, Λίλλη και Μασίνουα. Ο Νίκος Παναγιώτου είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους σχεδόν τους παίκτες του αφού τους μοίρασε χρόνο συμμετοχής.

Ακολούθησε δείπνο, με τη διοίκηση του Ερμή να στέλνει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι τους εμπιστεύεται και ότι όλοι μαζί, αν δουλέψουν σκληρά, μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα εκεί που θέλουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ