aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπιχείρηση βελτίωσης της ψυχολογίας

Επιχείρηση βελτίωσης της ψυχολογίας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρώτο πράγμα που καλείται να κάνει ο Γκόραν Μιλόγεβιτς στον Ερμή είναι η αλλαγή της ψυχολογίας. Ήταν φανερό σε πολλά παιχνίδια ότι οι ποδοσφαιριστές δεν κατέβαιναν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Στόχος, βέβαια, είναι να έρθει ένας νέος, διαφορετικός αέρας που θα εμπνεύσει τους παίκτες. Αν αυτό το νέο σκηνικό θα μπορέσει να τον φέρει ο Σέρβος τεχνικός στους «φτεροπόδαρους» θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Από τώρα κανείς δεν μπορεί να κρίνει αν η απόφαση της διοίκησης ήταν ορθή ή όχι, όμως έβλεπε την ανάγκη στο να γίνει μία σημαντική αλλαγή.

Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο για τον Ερμή είναι οι μεταγραφές Ιανουαρίου. Είναι δεδομένο ότι ο Λούκας Φανιέρος θα ζητήσει τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης και ο Μιλόγεβιτς θα πάρει τις αποφάσεις του. Αυτό που θέλει ο νέος προπονητής τη δεδομένη στιγμή, είναι λίγο χρόνο για να μάθει όσο γίνεται καλύτερα τους παίκτες του, να τους αξιολογήσει σε κάποια παιχνίδια και μετά να εκφέρει γνώμη και άποψη για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ