aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈπιασε δουλειά ο Καϊάφας

Έπιασε δουλειά ο Καϊάφας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Λούκας Φανιέρος ελπίζει ότι ο Κώστας Καϊάφας θα βοηθήσει τον Ερμή να βελτιωθεί. Το γεγονός ότι οι «φτεροπόδαροι» χρειάζονται αλλαγές σε πολλά θέματα είναι κάτι που «φωνάζει» και κάτι το οποίο επιβάλλεται να γίνει για να βρει η ομάδα τα πόδια της και να παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει το… μαγικό ραβδάκι για να μπορέσει από τη μία ημέρα στην άλλη να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις, όμως μαζί με τους συνεργάτες του έχουν την ευθύνη να δείξουν έργο και να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα.

Ο Κύπριος προπονητής προπόνησε χθες τη νέα ομάδα του για πρώτη φορά, αρχίζοντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι την ερχόμενη Τρίτη. Ένα δύσκολο παιχνίδι όπου οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τρίποντο θα είναι αποτυχία και θα βάλει τον Ερμή σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες. Το θετικό είναι ότι επιστρέφουν οι Μαρτίνιουκ και Ζαχάρια, οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Απόλλωνα. Αυτές τις ημέρες, ο Καϊάφας θα δουλέψει σε πολλούς τομείς με τους παίκτες του. Στην ψυχολογία και στην τακτική κατά κύριο λόγο. Αυτά τα δυο είναι στοιχεία που καλείται ο Ερμής να βελτιώσει για να μπορέσει να δει την επόμενη μέρα με πιο καθαρό μυαλό και με μεγαλύτερες απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ