aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈπιασε δουλειά ο Γκόραν Μιλόγεβιτς

Έπιασε δουλειά ο Γκόραν Μιλόγεβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες ο Γκόραν Μιλόγεβιτς ο οποίος έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση. Ο Σέρβος τεχνικός είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του και καλείται στη διακοπή να δουλέψει για να μπορέσει να ανεβάσει τον Ερμη εκεί που την οραματίζεται η διοίκηση.

Ως γνωστό παρελθόν από τους φτεροπόδαρους αποτελεί και ο βοηθός Κώστας Μαλέκκος, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Μιχαήλ. Η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του Αντώνη Κέζου, ο οποίος θα είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης, έχοντας πάμπολλες εμπειρίες από υψηλού επιπέδου ομάδες.

Ο Νίκος Παναγιώτου μετά την αποδέσμευσή του έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Προσπάθησα με όλο μου το είναι να φτιάξω μια ομάδα ανταγωνιστική ξεκινώντας από το μηδέν και με όσα λίγα μέσα είχα να το κάνω, είμαι περήφανος για την ομάδα που φτιάξαμε πιστεύω σ’ αυτήν και αν την αφήσουν ήσυχη να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε το καλοκαίρι θα πετύχει του στόχους της».

Ο Κύπριος τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ερμή, ενώ τόνισε ότι είχε πρόθεση να παραιτηθεί όταν έμαθε ότι βρισκόταν ήδη στην Κύπρο ο Μιλόγεβιτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λούκας Φανιέρος έχει ήδη πάρει κάποιες αποφάσεις αναφορικά με το ρόστερ και μέχρι τα Χριστούγεννα τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ