aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕπενδύει στη θέση του «άσου»

Επενδύει στη θέση του «άσου»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με χαμηλό κασέ δεν είναι εύκολο να βρεις. Στον Ερμή, από τη στιγμή που θέλουν να «χτίσουν» μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα με προϋπολογισμό όχι και τόσο ψηλό, θέλουν η κάθε τους κίνηση να είναι προσεγμένη. Έχουν ήδη αποκτηθεί κάποιοι ποδοσφαιριστές, άλλοι είναι μια ανάσα από το να υπογράψουν συμβόλαιο, ενώ γίνονται επαφές και με άλλους.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Νίκος Παναγιώτου (φωτό) ψάχνει κάτι το εξαιρετικό. Άλλωστε, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι μια ομάδα που θέλει να πετύχει τον στόχο της, στηρίζει πολλά σ’ έναν αξιόλογο τερματοφύλακα.

Γι’ αυτό και οι «φτεροπόδαροι» θέλουν να κάνουν την ιδανική επιλογή και δεν αποκλείεται αυτή να προέρχεται από τη Ρουμανία, αν και έγινε μια προσπάθεια για απόκτηση πορτιέρο που αγωνιζόταν στο Ισραήλ.

Πολλές περιπτώσεις εγκαταλείπονται λόγω οικονομικού. Γι’ αυτό και στον Ερμή κάνουν υπομονή μέχρι να καταλήξουν σε καλή περίπτωση, πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια του σωματείου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την περίπτωση του τερματοφύλακα, αλλά για όλες τις προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ