aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕντίλσον Ταβάρες, ο επόμενος!

Εντίλσον Ταβάρες, ο επόμενος!

Στον Ερμή συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης, με παίκτες που θα προσδώσουν ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Οι «φτεροπόδαροι» τις τελευταίες μέρες είχαν προχωρημένες επαφές με τον Βραζιλιάνο Εντίλσον Ταβάρες ντος Σάντος που αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά στην Ευρώπη, αλλά στον Ερμή πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και αισιοδοξούν ότι θα δώσει τις δέουσες λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ταβάρες είναι 24 χρόνων και έπαιξε σε Σάντο Αντρέ, Λινένσε, Παλμέιρας, Πεναπολένσε, Γιουβεντούδε και Πουσαμάνια Μπορνέο. Όλες ομάδες της Βραζιλίας. Επίσης πέρασε από ομάδα της Ινδονησίας, αλλά και του Μπαχρέιν, πλην όμως είναι δύσκολο να βρεις πολύ περισσότερα στοιχεία για τον ίδιο στο Διαδίκτυο. Θυμίζουμε επίσης ότι ο Ερμής είναι σε επαφές με τον Άλεξ Κωνσταντίνου για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Ο Νίκος Παναγιώτου θέλει να φέρει και Κύπριους παίκτες στην ομάδα και κρίνει ότι ο Κωνσταντίνου μπορεί να δώσει βοήθειες. Οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και αναμένεται πως σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές. Επίσης, ο Ερμής έχει έρθει σε συμφωνία και με τον Μεξικανό Πατσέκο, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια για διετές συμβόλαιο σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε.

Οι κινήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι ο προγραμματισμός «τρέχει» και οι εξελίξεις στην προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ έρχονται η μία μετά την άλλη. Ο Κύπριος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προσπαθούν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ίσως η επιλογή με παίκτες από τη Λατινική Αμερική να είναι ρίσκο, όμως είναι μία αγορά που αρέσει ιδιαίτερα στον Νίκο Παναγιώτου και αισιοδοξεί ότι οι επιλογές του θα είναι σωστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ