aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕνοχλημένοι στον Ερμή: «Έβριζαν τον Παναγιώτου, τον κυνήγησαν στην φυσούνα»

Ενοχλημένοι στον Ερμή: «Έβριζαν τον Παναγιώτου, τον κυνήγησαν στην φυσούνα»

Έντονα είναι τα παράπονα από τον Ερμή σχετικά με συμπεριφορά οπαδών στο παιχνίδι με τη Δερύνεια, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής (8/11). Το Δ.Σ. των «φτεροπόδαρων» εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση μέσω της οποίας τοποθετείται, ενώ αναμένει και τα φύλλο αγώνος.

Αναλυτικά:

«Λυπηρές επισημάνσεις από το ματς της Δερύνειας.

Είναι λυπηρό και ιδίως δείχνει χαμηλό επίπεδο να μιλάει μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας σε live μετάδοση στην Cytavision και από πίσω του όχλος. Να βρίζει τους γονείς του και το σπίτι του και να ακούγονται όλα στον αέρα. Μετά να προσπαθούν να κινηθούν εναντίον του στην φυσούνα.

Ας προβληματιστούν κάποιοι για όλα αυτά και να δούμε τι θα γράψουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές και ο παρατηρητής. Περιμένουμε. Κρίμα, τέτοιες ενέργειες πάνε το ποδόσφαιρο πίσω.

Για όλους μας το ιερότερο πράγμα στον κόσμο, πάνω και από τις ομάδες και το ποδόσφαιρο και όλα είναι οι γονείς και η οικογένεια. Πρέπει να έχει κάποιος πολύ χαμηλό IQ για να φέρεται έτσι να βρίζει πατεράδες, μανάδες κλπ. Και ιδίως όταν τον βρίζουν πισώπλατα, ενώ μιλάει στην τηλεόραση ζωντανά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ