aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΈνας μήνας «φωτιά»

Ένας μήνας «φωτιά»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετά σημαντικός και κρίσιμος κρίνεται ο μήνας που διανύουμε για τον Ερμή, με σημαντικά παιχνίδια στα οποία οι «φτεροπόδαροι» καλούνται να μαζέψουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης. Το ερχόμενο Σάββατο οι παίκτες του Νίκου Παναγιώτου υποδέχονται την Ομόνοια, στις 22 Οκτωβρίου θα πάνε στη Λευκωσία για να αναμετρηθούν με τον Ολυμπιακό και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα υποδεχθούν την Αλκή.

Ο Οκτώβριος θα κλείσει με άλλο ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, αφού την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ο Ερμής θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Σίγουρα οι αναμετρήσεις με την Ομόνοια και την ΑΕΛ έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, παρόλο που θα είναι εντός έδρας. Τα πιο σημαντικά ματς είναι με τον Ολυμπιακό και την Αλκή, ομάδες που τη δεδομένη στιγμή έχουν πάνω-κάτω τους ίδιους στόχους, ασχέτως αν ο Λούκας Φανιέρος βάζει πίεση στους παίκτες της ομάδας του για εξάδα. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει ο Ερμής να μαζέψει βαθμούς και να γίνει πολύ πιο ουσιαστικός και απαιτητικός.

Εν τω μεταξύ, χθες οι Αραδιππιώτες έδωσαν φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Οθέλλο, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν τα όποια λάθη και να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ