aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΕλαφρώς μειωμένος ο προϋπολογισμός του Ερμή

Ελαφρώς μειωμένος ο προϋπολογισμός του Ερμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επιστροφή στη ρουτίνα και στις προπονήσεις για τον Ερμή, που έχει άλλες τρεις αγωνιστικές προτού πέσει η αυλαία της τρέχουσας τραγικής σεζόν. Τρία παιχνίδια όπου ο Δημήτρης Δασκαλάκης αναμένεται να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές για να αξιολογηθούν ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη Β’ Κατηγορία.

Μία νέα σεζόν για την οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Το μόνο σίγουρο είναι η συνεργασία των «φτεροπόδαρων» με τον Νίκο Παναγιώτου. Από εκεί και πέρα, θα παρθούν αποφάσεις αναφορικά με τους συνεργάτες που θα έχει ο Κύπριος τεχνικός, τις κινήσεις που θα γίνουν, ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή του Γιάννη Ταραλίδη, ο οποίος ανέλαβε τεχνικός διευθυντής.

Ο Λούκας Φανιέρος θέλει να επιστρέψει αμέσως στην Α’ Κατηγορία η ομάδα του, δεν φαίνεται διατεθειμένος να θέλει να ρίξει τον προϋπολογισμό πάρα πολύ. Γνωρίζει ότι θα πρέπει να δοθούν κάποια πολύ καλά συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές για να επιστρέψει ο Ερμής και αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησής του. Το σίγουρο είναι ότι οι πλείστοι ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ θα δουν την πόρτα της εξόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ