aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣ«Έφθασε η στιγμή για βαθμούς»

«Έφθασε η στιγμή για βαθμούς»

TOY ΠΑΝΟY ΛΑΡΚΟY

Με πίστη για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και με επίγνωση των δυσκολιών, ο Ερμής θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή την Αναγέννηση Δερύνειας. Οι «φτεροπόδαροι» θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και τυχόν απώλειες θα είναι κάτι που θα φέρει προβληματισμό.

«Έφθασε η στιγμή για να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Θέσαμε κάποιους υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε να τους υλοποιήσουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μέσα στην έδρα μας θέλουμε τη νίκη και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», ανέφερε στον Super ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Παναγιώτου.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει κανονικά στη διάθεση του τους Ντε Βρίσε και Τσερνιάουσκας, όχι όμως και τον Άλμπα ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να επανέλθει γιατί τον χρειαζόμαστε. Μας στεναχώρησε και μας προβλημάτισε αυτό το πρόβλημα», σχολίασε σχετικά ο Παναγιώτου, ο οποίος όμως θεωρεί ότι έχει τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Αργεντινού επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ