aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈχασε και μπαίνει σε μπελάδες ο Άρης (video & δηλώσεις)

Έχασε και μπαίνει σε μπελάδες ο Άρης (video & δηλώσεις)

Ο Ερμής έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του Άρη σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος. Τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Άρη (που προηγήθηκε με 1-0 και τελικά δέχθηκε την ήττα), καθώς βρίσκεται μόλις στο +3 από την ουραγό Δόξα και τη θέση που οδηγεί στη Β’ Κατηγορία.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 44’ με εκτέλεση πέναλτι του Μάρτινς, που δόθηκε μετά από χέρι του Κότο στην περιοχή. Τα γκολ του Ερμή σημείωσαν ο Ντε Μέλο στο 48΄με πλασέ και ο Μαρτίνιουκ στο 85’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Άρης υποδέχεται την Καρμιώτισσα (12/4), ενώ ο Ερμής αγωνίζεται στο Δασάκι με τον Εθνικό Άχνας την ίδια μέρα.

Οι δύο προπονητές δήλωσαν τα ακόλουθα μετά την αναμέτρηση:

Κάρλος Κορβεράν(Ερμής): Σήμερα κερδίσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για εμάς στα πλέι-οφ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, παρά τις δυσκολίες που είχαμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι με κάποιους παίκτες σε καινούργιες θέσεις λόγω των τραυματισμών που είχαμε, χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να προσπαρμοστούν, ρισκάραμε και τελικά τα καταφέραμε».

Νικόλας Μαρτίδης (Άρης): «Απομένουν έξι παιχνίδια για μας για να παλέψουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ερμής (Κάρλος Κορβεράν): Στυλιανού, Ντε Μέλο (87′ Αντωνίου), Αρτάβε, Μαρτίνιουκ, Μπάουμαν (82′ Λίλλης), Μασίνουα (63′ Αλεξίου), Κότο, Χριστοφή, Ψάλτης, Γκραντίν, Κέζος.

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Θεοφίλου (51′ Κυριάκου), Γιούσεφ, Μάρτινς, Αντωνίου (79′ Παύλου), Ευσταθίου, Όσκαρ (73′ Γκονσάλες), Φράγκος, Ράντου, Βέλνα.

Σκόρερ: 44′ Μάρτινς / 48′ Ντε Μέλο, 85′ Μαρτίνιουκ.

Κίτρινες: Κότο, Γκραντίν, Μπάουμαν, Χριστοφή, Στυλιανού / Βέλνα, Φράγκος.

Κόκκινες: 86′ Κέζος (απευθείας).

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου.

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Τέταρτος: Ανδρέας Ορθοδόξου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ