aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή που περιμένει τον Ερμή στη σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Νίκος Παναγιώτου έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Σίγουρα το έργο των ποδοσφαιριστών θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στους πρωταθλητές, όμως με την εικόνα που έβγαλε ο Ερμής στην πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό θα κάνει και απόψε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Θα κατέβει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό όφελος που θα του δώσει την ευκαιρία να βάλει τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι.

Ο Νίκος Παναγιώτου λογικά θα κάνει μια-δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του και να διορθώσει κάποια λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα. Ο Στυλιανού διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα έναντι του Ντέκερς, ενώ και στην άμυνα ίσως δούμε κάποια διαφοροποίηση.

Οι «φτεροπόδαροι» αναμένεται να δώσουν περισσότερες δυνάμεις στην επανάληψη, εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ ίσως βγάλει κάποια κόπωση από την αναμέτρηση που προηγήθηκε με την Κοπεγχάγη. Το κλίμα στην ομάδα πάντως είναι πάρα πολύ καλό και η πίστη για κέρδος είναι διάχυτη σε όλους. Στα μετεγγραφικά εντείνονται οι προσπάθειες, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν υπογραφές με κάποιο παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ