aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔύσκολα θα επιστρέψει

Δύσκολα θα επιστρέψει

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αρκετά μπερδεμένη φαίνεται να είναι η περίπτωση του Αλασάνε Κεϊτά στον Ερμή. Ο επιθετικός από τη Γουινέα, ο οποίος πέρσι εντυπωσίασε με 36 συμμετοχές, 13 γκολ και πάμπολλες ασίστ, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αραδίππου.

Οι «φτεροπόδαροι», πάντως, κάνουν ό,τι μπορούν για να τον μεταπείσουν, ενώ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιώτου είχε και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Για την ώρα, ο Κεϊτά δεν δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει, όμως όσο ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του όλα τα σενάρια είναι ανοικτά.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού, θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Έλσον Χόι, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα. Πρόκειται για ακραίο επιθετικό με πολύ καλό βιογραφικό, αλλά και με προοπτική. Οι «φτεροπόδαροι» θεωρούν ότι είναι από τους παίκτες που μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ήδη πολύ ισχυρή επιθετική γραμμή τους.

Για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή ξεχωρίζει η απόκτηση του Ιράκλι Μαϊσουράντζε, ο οποίος ανέφερε σε τοποθετήσεις του για τη μετεγγραφή του στον Ερμή: «Αυτή η ομάδα πάντοτε είχε το πνεύμα του μαχητή και ήταν ένας περίεργος αντίπαλος, ο οποίος μου άρεσε». Στο θέμα του Μπεμπέ όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα του Ερμή. Φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος σύντομα θα απαντήσει θετικά.

Τέλος, η προετοιμασία των μαυροκόκκινων συνεχίζεται κανονικά και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ