aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΔύο φιλικά με στόχο τη βελτίωση

Δύο φιλικά με στόχο τη βελτίωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στόχος στον Ερμή είναι η διακοπή του πρωταθλήματος να είναι ευεργετική. Οι τρεις βαθμοί σε πέντε αγώνες δεν αφήνουν κανένα ικανοποιημένο, πόσω μάλλον όταν βλέπουν τον βαθμολογικό πίνακα και η ομάδα τους είναι στην τελευταία θέση.

Η τεχνική ηγεσία, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, να βελτιωθεί σε όλες τις γραμμές και να αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικές της δυνατότητες. Ποιοτικοί παίκτες υπάρχουν. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές για να ρολάρει καλύτερα ως σύνολο.

Στην προσπάθεια για βελτίωση έχουν προγραμματιστεί δυο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι μεθαύριο με αντίπαλο τη Δόξα. Το παιχνίδι θα γίνει στο Κοινοτικό Στάδιο των Λειβαδιών και θα αρχίσει στις 16:00. Το δεύτερο είναι το Σάββατο απέναντι στον Οθέλλο.

Δυο φιλικά παιχνίδια στα οποία ο Παναγιώτου θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο σε όλους του ποδοσφαιριστές, να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η επίσημη αναμέτρηση που ακολουθεί, με αντίπαλο την Ομόνοια είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αν και ο Ερμής παίζει εντός έδρας δεν παύει να είναι το αουτσάιντερ, όμως όλοι θέλουν οι «φτεροπόδαροι» να έχουν βαθμολογικό όφελος, κάτι που θα ανεβάσει και την ψυχολογία. Λογικά κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα γίνουν.

Ο Τσίνα ίσως επιστρέψει σε ρόλο αριστερού μπακ, ενώ και μεσοεπιθετικά ίσως γίνουν άλλες μία-δυο αλλαγές. Ο Λούκας Φανιέρος δεν πήγε στα αποδυτήρια στις τελευταίες προπονήσεις, πιθανόν για να αφήσει την ομάδα να ηρεμήσει και να μην της βάλει τη δεδομένη στιγμή έξτρα πίεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ